De 16de Pomander is geboren!

Pom AtomiserlrHij is magenta van kleur en heel mooi!
Vandaag - 21 juni 2016 - om 12:00 uur Engelse zomertijd (13:00 uur Nederlandse tijd) is de nieuwe magenta Pomander geboren.

En hierbij de eerste gedachten van Mike Booth
Met vreugde delen wij dit nieuws van Mike
en Aura-Soma Products Ltd. mee.

In Licht en Liefde
Het Academy Team


21 juni is de tijd van midzomerdag op het noordelijk halfrond en midwinterdag op het zuidelijk halfrond, en daarom is het een veelbelovende dag.

Gezien de betekenis van deze tijd is er heel wat activiteit geweest op Shire Farm. De vormgeving op het chakra-pad is opnieuw uitgelijnd en er is roze kwarts geplaatst rond de grote Hathor-sculptuur naast de hartvijver. Bovendien hebben we aan de glyfen gewerkt op de Maya Boom des Levens, die op de achtste chakra zal komen, boven de kruin.

De Engelbewaarder en de Hartengel voor 21 juni is B66. Deze fles, ‘de actrice’ is de voorloper van B67 - waarin voor het eerst de magenta energie in het systeem verschijnt, zowel in de bovenste als in de onderste fractie van een Equilibriumfles.

Bij de betekenis van deze gebeurtenissen, zowel wereldwijd als lokaal, krijg ik een gevoel van een overdonderende en diepe synchroniciteit met het geboorte van de magenta Pomander vandaag.

De magenta Pomander, lang verwacht, is bijzonder nodig en geschikt in deze tijd. Ik voel sterk aan dat we nu zelfs nog bewuster moeten zijn, dat we moeten herinnerd worden aan de ‘liefde van boven’.

In het Aura-Soma systeem zijn ‘liefde van boven’ en ‘liefde in de kleine dingen’ nagenoeg synoniem, aangezien beiden innig verbonden zijn met de magenta energie.
Ik herinner me dat mij bij de geboorte van de Equilibriumfles Aartsengel Chamaël de gedachte werd doorgegeven dat in de niet zo heel verre toekomst de magenta Pomander zou geboren worden.

Ik herinnerde me ook dat Vicky vaak vertelde over de manier waarop ze magenta had gebruikt in haar praktijk, een plaatselijke behandeling die voor het eerst voor haar helende mogelijkheden werd erkend tijdens de slag van Magenta in 1859. Misschien krijgen we in deze tijd de kans om ‘heel’ te worden (de stam van het woord helen), en de mogelijkheid om onze karmische wonden te helen.
Liefde is niet enkel het antwoord, het is ook de sleutel tot onze healing.

Als we niet van onszelf houden, hoe groot is dan de kans dat we om anderen geven? Laten we niet vergeten wie belangrijk is om als eerste en meest van te houden als we ons onderdompelen in de magenta straal. Als het goed voor je aanvoelt, stel ik voor dat je bij de eerste keer dat je het in je aura gebruikt, vanuit de ster in je buik het volgende zegt: ‘Terwijl ik dit sacrale product aan mezelf schenk, voor mezelf, hou ik van mezelf en voel ik de liefde van bovenaf’.

Naarmate de golf van magenta energie zich vervolgens doorheen ieder van ons verspreidt in de wereld, kunnen we misschien zien of het magenta meer gaat schitteren als we naar de regenboog kijken.

Enthousiaste gedachten en liefde van bovenaf,

 

mike

Mike

Beste Lezer(es),


Sinds 1999, toen tijdens de zonsverduistering de koralen Pomander de andere 14 kwam vergezellen, hadden we 15 van deze prachtige beschermers ter beschikking. Een ieder met 49 liefdevol op elkaar afgestemde ingrediënten. Wij hebben steeds de diepmagenta Pomander aanbevolen, ook wanneer onder in de eerste van de vier Equilibrium flessen de lichtere kleur magenta verscheen.Vanaf nu mogen we onze aanbeveling nog meer verfijnen. Ik vind dat FANTASTISCH!
Er zijn ZOOO veel mensen die voor anderen zorgen en daarbij zichzelf vergeten. Voor hen is de magenta Pomander wellicht van toegevoegde waarde, want 'Every good 'Care Giver' has to be a good 'Care Taker' too!
Ben jij nog niet zo thuis in het Aura-Soma Colour-Care systeem? Dan wil je zeker weten, waarvoor je deze (of een van de andere) Pomander(s) überhaupt gebruikt? Ik heb nog meer goed nieuws voor je, want inmiddels vind jij op YouTube 4 Nederlandstalige Aura-Soma video's, wanneer je de zoekterm 'Brigitte's Beauty's' ingeeft. Ook met mijn naam vind je ze inmiddels goed.
Kijk op https://www.youtube.com/watch?v=Y4ec2sbGxms voor de Pomander video en weet, dit is pas het begin.

Dank je wel voor jouw waardevolle tijd, lieve lezer(es) en voor jouw liefdevolle aandacht!

Met warme hartegroet, Brigitte

    
  Pom Atomiserlr2 
   

Wil jij graag deze nieuwste Pomander ontvangen?
Maak jouw wensen alvast kenbaar op onze totaal vernieuwde en extra beveiligde website:
https://aurasoma.nu/3124-pomander-magenta.html
en reserveer jij de 25ml kunststof fles P16.
Deze zal binnen kort leverbaar zijn.

   Pom Atomiser
  De levering van de 2,5ml minispray PSVP16 kan tot eind juli duren. Echter reserveren kan je ook deze al via

https://aurasoma.nu/3125-de-magenta-pomander-minispray-25ml.html

 

 

Copyright © 2016. All Rights Reserved.