DreamTeamers zichtbaar

Wéér een droom die werkelijkheid wordt, lieve bezoek(st)er

De landkaart op www.aurasoma.nu vult zich met practitioners die minimaal niveau 2 hebben voltooid.

Ook leraren en schitterende winkels vind je op de kaart - zowel in Nederland als in België.

Het worden er steeds meer en daar zijn we met z'n allen heel blij mee, want SAMEN zetten we Aura-Soma zichtbaar op de kaart :-)

Kijk met welke DreamTeamer in jouw buurt je in contact wilt komen. Click op een van Vicky's lievelingsflesjes of toets een postcode in om te zien waar je de fonkelende juwelen van het Aura-Soma Colour-Care systeem vindt.

NOG EEN NIEUWTJE: DE INTERACTIVE AGENDA

Je kunt de gegevens als Wordbestand openen EN op de interactieve Google Agenda vinden. Zo zie je met één click, waar de activiteiten plaatsvinden.

Zet de belangrijkste datum gelijk in je agenda: dinsdag 20 augustus 2013 vieren we de dag dat Vicky Wall, de grondlegster van Aura-Soma, 95 jaar zou zijn geworden.

En omdat zij 30 jaar geleden - eind juni/begin juli 1983 - het Aura-Soma systeem ontving, vinden we het leuk om dat samen met jou te vieren - ergens in het midden van Nederland...

TOT SLOT

We vergroten onze voorraad stap voor stap. Daarbij besteden we graag aandacht aan jouw wensen! Onder de noemer 'Leveringen' lees je welke producten je normalerwijze snel ontvangt en bij welke goederen het beter is om met een (soms langere) levertijd rekening te houden. Zo voorkom je teleurstellingen. Tenslotte geeft voorvreugde ook een heerlijk gevoel.

DANK

We bedanken Vicky Wall en de hele Aura-Soma Family voor het mooiste kleursysteem ter wereld en de inspiratie die ervan uitgaat. We bedanken Team Novisites voor de excellente voorbereiding en de leuke, vruchtbare samenwerking!

En we bedanken onze 'oude vriend' - lightbow.nl en kleurenwerk.nl webmaster Guus Quaedvlieg van Q-Design - voor zijn creatieve, vakkundige ondersteuning! Always keep a winning team!

Met optimistische en enthousiaste hartegroet,

Brigitte, Franz

en het AuraSoma DreamTeam

Copyright © 2016. All Rights Reserved.