Quintessences Airconditioner Sprays

 

 

QC 01 El Morya - licht blauw

 

Creëert een atmosfeer van overgave aan het grotere plan. Brengt harmonie en vrede. Waar licht verschijnt, verdwijnt de duisternis. Voor een vreedzame communicatie.

QC 02 Kuthumi - licht geel

 

Brengt communicatie met het Engelenrijk en de rijken van planten, dieren en Deva’s dichterbij. Bevordert mentale flexibiliteit en ‘open zijn’. Te gebruiken in ruimtes waar recht wordt gesproken en waar mensen opkomen voor anderen.

 

QC 03 Lady Nada - licht roze

 

Onvoorwaardelijke liefde. Voor situaties waar veel agressie en boosheid is. Helpt de negatieve emoties los te laten en de ruimte te vullen met liefde (slaapkamers).

QC 04 Hilarion - licht groen

 

Beschermt tegen aardse vervuiling. Reinigt en opent de ruimte. Ook goed om je eigen plek te creëren. Voor ruimtes waar b.v. met de Alexander Technique, de Feldenkreis methode en andere lichaamstherapieën wordt gewerkt.

QC 05 Serapis Bay - helder

 

Voor een nieuw begin van b.v. een project. Brengt zuiverheid, begrip en bescherming. Helpt dominante invloeden op afstand te houden.

QC 06 The Christ - rood

 

Helpt te aarden en negatieve energie af te voeren. Geschikt voor de werkvloer en ’s ochtends in de kinderkamer of in de slaapkamer om goed wakker te worden. Energetiseert en brengt in balans. Voor contact met de liefdevolle Christusenergie rondom bijvoorbeeld op christelijke feestdagen.

QC 07 St Germain - licht paars

 

Voor ruimtes waar healing, transformatie en meditatie plaatsvindt. Heel openend.
Helpt het verleden los te laten. Helpt spiritualiteit te integreren in het dagelijkse leven.

QC 08 Pallas Athene - perzikroze

 

Versterkt de schoonheid van de ruimte. Stimuleert creatieve dromen, die kunnen worden verwezenlijkt. Geschikt voor bijvoorbeeld ateliers en voor de ontwikkeling van visie in bedrijven en thuis. Brengt helderheid in dromen.

QC 09 Orion & Angelica - zacht roze

 

Kosmische Engelenenergie die het dag- en nachtritme ondersteunt. Perfect voor een nieuw begin. Helpt bij jetlag. Beschermt tegen onzuiverheden. Goed voor reizigers - zowel fysiek als spiritueel.

QC 10 Lady Portia - licht goud

 

Stimuleert een zuiver oordeel, ook over jezelf. Samenwerking in plaats van competitie. Helder oordeel en onderscheidingsvermogen. Verzacht de ruimte.

QC 11 Lao Tzu & Kwan Yin - licht perzik

 

Voor ruimtes en gebeurtenissen die met (oude) emotionele trauma's en shock te maken hebben. Helende energie door begrip en medeleven. Goed voor ruimtes waar regressietherapie en andere diepgaande processen plaatsvinden.

QC 12 Sanat Kumara - topaas

 

Vul de ruimte met de hoogste vorm van liefde. Iedereen voelt zich vervult en gedragen. Balanceert het mannelijk en het vrouwelijke. Brengt bewustzijn van het goddelijke in de dagelijkse dingen.

QC 13 Maha Chohan - turkoois

 

Goed voor ruimtes met kristallen. Bevordert communicatie tussen de geesteswereld en de ziel. Ook goed voor communicatie met grote groepen. Voor meditatieruimtes, kerken, conferentiecentra. Maha Chohan brengt volledig zuivere en onvoorwaardelijke liefde.

QC 14 Djwal Kuhl - smaragdgroen

 

Geeft ruimte en balans. Brengt rust en opent het hart. Goed voor bijvoorbeeld astrologie praktijken. Energetiseert en stimuleert de plantengroei.

QC15 Holy Grail & the Solar Logos - olijfgroen

 

Wanneer het moeilijk is om gehoord te worden of open te staan. Maakt ontvankelijk, opent en geeft een nieuwe dimensie aan uw ruimte. Als wij ons midden willen vinden.

 
 
 

 

 

De filosofie achter het Aura-Soma Colour-Care-System® is:

 

U bent de kleur die u kiest!

 


Deze beknopte lijst is bedoeld als een stimulans voor uw intuïtie. De grootste kracht van Aura-Soma kleuren is dat zij levendig en natuurlijk zijn. Het mooist is daarom nog altijd als u met uw eigen ogen naar de échte levendige kleuren kijkt om uw keuze te maken.

 

 

 

Deze informatie draagt het copyright van de ART & SCIENCE INTERNATIONAL ACADEMY OF COLOUR TECHNOLOGIES, UK.
Geen selectie of deel van dit materiaal mag zonder voorafgaande toestemming door de uitgever worden gereproduceerd.

 

Copyright © 2016. All Rights Reserved.